Referencer

Der er tre ting, der afgør, hvem jeg trykker hos. Det er pris, kvalitet og præcision. At man samtidigt med Stig, som kontaktperson, får en ekstraordinær god og personlig service, må man så leve med :-). Såfremt du overvejer et samarbejde med Clemens Grafisk, så har du min anbefaling. Har du spørgsmål, så træffes jeg på telefon 61 20 20 01.

- Henrik Vej Kastrupsen. Turistchef, Esbjerg Erhvervsudvikling .


Jeg har handlet med Stig og Clemens Grafisk i mange år, og anbefaler på det varmeste den faglige kompetence, personlige service og de gode priser, jeg altid bliver mødt med.

- Morten Ladewig. Indkøbs- og Produktionschef, Direktion, Gyldendal.


Rejsebureauerne MyPlanet og MarcoPolo har i flere år samarbejdet med Clemens Grafisk omkring trykning af vores rejsekataloger. Hver eneste gang har Clemens Grafisk leveret flot trykte kataloger rettidigt og til en særdeles god pris. Samarbejdet med Clemens Grafisk har til alle tider fungeret upåklageligt ikke mindst takket være Clemens høje serviceniveau. På den baggrund er Clemens Grafisk i dag vores foretrukne partner, når noget skal trykkes.

- Dorte Kuula. Brand Director, MyPlanet & MarcoPolo.


Jeg giver med stort smil min varmeste anbefaling til Clemens Grafisk. Her er et ord et ord. Alt bliver fuldt til dørs, og du føler dig som kunde i rigtige gode hænder. Samarbejdet med Stig og hans grafikere er en sand fornøjelse. Kyndig og professionel sparring med overskud og glimt i øjet. Du er velkommen til at tage kontakt til mig, såfremt du ønsker uddybende reference.

- Lone Dalthur. Turistchef, VisitStevns.